Onze werkwijze

Wij werken als het mogelijk is alleen met stelkozijn montages en dubbele EPDM afdichtingen. Wij kitten niet aan de buitenzijde. Het afkitten aan de buitenkant geeft door het uitzetten en krimpen van de elementen minuscule krimpnaden in de aansluitingen aan muurzijdes of kozijn. Hierdoor ontstaat op lange termijn een “tocht” of erger lekkage rondom het kozijn. Het monteren met stelkozijn geeft een gegarandeerde afdichting rondom het kozijn. Zeker door het toepassen van de dubbele EPDM afdichting in kozijn en op het stelkozijn.

Binnenafwerking

De binnenafwerking is standaard met kunststof afwerkplinten in de kleur van het kozijn. Ook kunt u de bestaande oude vensterbanken en/of vensterbank tegels laten vervangen door een nieuwe overzetvensterbank. Er is volop keuze uit diverse dieptes en designs. Buitenvensterbanken kunnen wij ook vervangen voor nieuwe. U kunt kiezen uit prefab elementen uit de isostone of de traditionele geglazuurde dorpels. Ook hardsteen is mogelijk.

Bouwkundige werkzaamheden

Wij voeren ook bouwkundige werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het groter maken van uw kamerraam opening. Om hier eventueel een prachtige tuindeurcombinatie of een hefschuifpui in te plaatsen en uw tuin of terras bij de woonkamer te betrekken. Wij ‘zagen’ in gevels met een waterzaag om stofvorming tot een minimum te beperken.

Manier van werken

Ons sterkste punt in onze montage is de manier van werken en opleveren. Wij komen uw huis immers schoon binnen en streven ernaar om dit ook zo achter te laten. Om u niet op te zadelen met een gigantische puinhoop, nemen wij uiteraard al het vrijkomende afval en sloopmateriaal mee.