Onze diensten

Kunststof kozijnen/deuren

Van Lanen montage levert en monteert kunststof kozijnen in alle soorten en maten. Weinig is bij ons onmogelijk. Wij leveren bijvoorbeeld verdekte deurscharnieren en kozijnen die over het bestaande kozijnkader kunnen worden gezet. We kunnen rechte naden laten maken en u kunt uiteraard kiezen voor kozijnen met of zonder houtnerf. Samen met u bekijken we graag wat de mogelijkheden in uw situatie zijn.

Rolluiken en horren

Wij leveren ook rolluiken op maat, handmatig of elektrisch én indien gewenst op zonne-energie. In de kleur die u wil. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook voor horren bent u bij ons aan het goede adres. Niets zo vervelend dan mooie openslaande deuren, maar constant vliegen binnen, nietwaar? Met onze plissé-horren is dat ongemak verleden tijd.

Kunststof gevelbekleding

Wij kunnen ook gevels bekleden met kunststof waardoor het onderhoudsvrij wordt. Daarbij kunnen we ook meteen isoleren, zodat u er ook in de winter warmpjes bij zit. Vraag naar de vele mogelijkheden. Wij adviseren u graag!

Service en reparaties

Naast het leveren en monteren van kunststof kozijnen is van Lanen Montageservice gespecialiseerd in het nastellen en/of leveren van divers hang- en sluitwerk.  Is uw product al meer dan 10 jaar oud? Dat hoeft ook geen probleem te zijn! Wij hebben verschillende leveranciers die vrijwel ieder merk slot of beslag kunnen leveren. Vraag gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.