Kozijnen en montage, met kwaliteit voorop

Onze nieuwste projecten

 

31-10-2020 Dubbele tuindeuren matzwart

In de achtergevel van deze flink verbouwde woning hebben wij na de de voorbereiding van de aannemer die twee sparingen in de achtergevel maakte, deze prachtige tuindeur puien gemonteerd. Kleur heel sjiek in het matzwart binnen en buitenzijde. De buitengevel zal nadien nog gestuct worden. Een prachtig eindresulttaat tot dusver

Wij zijn zeer tevreden en heel erg blij met de 2 nieuwe puien in onze te renoveren achtergevel. Alle afspraken zijn goed nageleefd door Mark en het resultaat mag er zijn!

19-10-2020 Montage kozijnen en gevelbekleding Mill

Deze voorgevel hebben wij voorzien van kunststof kozijnen geheel volgens wens van de klant. Deze hechte veel waarde aan de bestaande uitstraling van de delingen van de kozijnen. Tevens de gevelbekleding vernieuwd in de kleur monumenten groen. In combinatie met de prachtige voortuin een plaatje geworden

 

kunststof kozijnen uit Mill nodig? Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Waarom voor van Lanen kiezen

 1 aanspreekpunt

Direct contact met de persoon die de kozijnen inkoopt en monteert.
Dus geen salesmanager of vreemde bouwbedrijven over de vloer.
1 op 1 persoonlijk contact en advies.

 Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft geen enkel kozijn nog geheimen voor ons. Dit resulteert in een altijd passend advies op maat.

 kwaliteit in dienst en product

De combinatie van de juiste leveranciers en perfectionisme in het karakter zorgt ervoor dat afgeronde projecten uitblinken in kwaliteit.

Over ons

overonsEigenaar "Mark van Lanen" heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is hij, door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen, vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst. Na hier, 17 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt vond hij 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten.

LEES MEER