Kozijnen en montage, met kwaliteit voorop

Onze nieuwste projecten

 

15-10-2020 Montage kozijnen en rolluiken

Deze zijgevel hebben wij voorzien van creme kleurige kunststof kozijnen in een stolpraam uitvoering. Met de opplakroedes op het glas de authentieke uitstraling van de ramen behouden. Tevens nieuwe rolluiken met RTS bedieningen. Dus makkelijk met een handzendertje de rolluik bedienen van uit je bed

vandaag hebben Mark en zijn collega twee nieuwe kunststof kozijnen incl beglazing, en horren boven geplaatst.natuurlijk alles weer zoals altijd netjes afgewerkt. Van Lanen montageservice is echt een aanrader. ze leveren goed en netjes werk voor een mooie prijs.

14-10-2020 Screens op dakkapellen

Deze twee dakkkapellen voorzien van degelijke rits screens. Rits wil zeggen dat het doek door middel van een pees strak in de geleiders blijft zitten, dus bij wind toch een mooi strak doek. Tevens zijn deze screens met I.O motoren, dus geintregeerd in het bestaande domotica systeem van deze bewoner.

Nieuwe sunscreens besteld bij Mark, nadat Toon en hij eerder al beneden alle kunststof kozijnen hadden geplaatst. Fijne mannen om mee te werken en in huis te hebben, komen hun afspraken na en altijd bereid om te helpen. Ik raad ze bij iedereen aan.

 

kunststof kozijnen uit Mill nodig? Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Waarom voor van Lanen kiezen

 1 aanspreekpunt

Direct contact met de persoon die de kozijnen inkoopt en monteert.
Dus geen salesmanager of vreemde bouwbedrijven over de vloer.
1 op 1 persoonlijk contact en advies.

 Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft geen enkel kozijn nog geheimen voor ons. Dit resulteert in een altijd passend advies op maat.

 kwaliteit in dienst en product

De combinatie van de juiste leveranciers en perfectionisme in het karakter zorgt ervoor dat afgeronde projecten uitblinken in kwaliteit.

Over ons

overonsEigenaar "Mark van Lanen" heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is hij, door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen, vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst. Na hier, 17 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt vond hij 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten.

LEES MEER