Kozijnen en montage, met kwaliteit voorop

Onze nieuwste projecten

 

03-09-2020 Woonhuis raam vervangen

Bij deze boerderij hebben wij een verouderd kozijn vervangen door een nieuw kozijn met dubbele openslaande tuindeuren in de kleur monumentengroen.

  • 11-09-2020, 13:10, RenĂ© Jansen uit Mill schrijft: Mark en collega's hebben weer vakwerk geleverd met het vervangen van een raam door dubbele kunststof tuindeuren. Keurig, passend en netjes.

02-07-2020 Renovatie woning te Grave

Deze woning hebben wij voorzien van de kubus/plus serie kunststof kozijnen in de kleuren creme met staalblauw. Voordeur met een prachtig paneel met gestraald glas met heldere rand. Ook de houten achterpui hebben we voorzien van dubbele beglazing.

  • 05-07-2020, 11:30, Jan en Dinie Pennings uit Grave schrijft: Wij zijn zo blij dat wij bij Van Lanen Montage terecht zijn gekomen voor onze kunststof kozijnen en voordeur. Zijn uitleg was uitstekend, net als het werk dat zij afgeleverd hebben. Er werd zeer secuur gewerkt en elke dag werd alles opgeruimd en schoongemaakt. Het was een aardigheid om dit bedrijf in huis te hebben. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden. Wij krijgen nu alleen maar grote complimenten voor hoe het huis er nu uitziet. Mark, Toon en Pim bedankt.

 

kunststof kozijnen uit Mill nodig? Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Waarom voor van Lanen kiezen

 1 aanspreekpunt

Direct contact met de persoon die de kozijnen inkoopt en monteert.
Dus geen salesmanager of vreemde bouwbedrijven over de vloer.
1 op 1 persoonlijk contact en advies.

 Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft geen enkel kozijn nog geheimen voor ons. Dit resulteert in een altijd passend advies op maat.

 kwaliteit in dienst en product

De combinatie van de juiste leveranciers en perfectionisme in het karakter zorgt ervoor dat afgeronde projecten uitblinken in kwaliteit.

Over ons

overonsEigenaar "Mark van Lanen" heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is hij, door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen, vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst. Na hier, 17 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt vond hij 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten.

LEES MEER