Kozijnen en montage, met kwaliteit voorop

Onze nieuwste projecten

 

13-03-2020 Renovatie kozijnen en deur

Deze woning hebben wij deels voorzien van een nieuw keukenkozijn en een nieuwe achterdeur met zijraam. De wens van de klant was om een bredere doorgang te hebben om er makkelijker door te kunnen met een fiets of motor. Wij hebben hierop het muurwerk in gezagen en een breder deurkozijn gemonteerd Dit in de verdiepte Gealan 9000 serie met rechte lasverbinding. Wel zijn de kleuren wit met wijnrood als bestaand gehandhaafd

06-03-2020 Montage erker kozijnen

Bij dit project was de erker al voorzien van kunststof kozijnen. Door de vele tussenstijlen en draaikiepramen kwam er te weinig daglicht binnen. Wij hebben de erker voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met een opdeling naar wens van de klant. Dit geeft een rustigere uitstraling en veel meer lichtinval naar binnen.

  • 08-03-2020, 16:10, Fam. Gerichhausen uit Mill schrijft: Van Lanen Montage heeft (wederom) vakwerk geleverd voor een eerlijke prijs. We zijn dan ook erg tevreden het resultaat!

 

kunststof kozijnen uit Mill nodig? Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Waarom voor van Lanen kiezen

 1 aanspreekpunt

Direct contact met de persoon die de kozijnen inkoopt en monteert.
Dus geen salesmanager of vreemde bouwbedrijven over de vloer.
1 op 1 persoonlijk contact en advies.

 Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft geen enkel kozijn nog geheimen voor ons. Dit resulteert in een altijd passend advies op maat.

 kwaliteit in dienst en product

De combinatie van de juiste leveranciers en perfectionisme in het karakter zorgt ervoor dat afgeronde projecten uitblinken in kwaliteit.

Over ons

overonsEigenaar "Mark van Lanen" heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is hij, door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen, vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst. Na hier, 17 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt vond hij 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten.

LEES MEER