Kozijnen en montage, met kwaliteit voorop

Subsidie voor glas isolatie

Vanaf 01 januari 2022 is er door de overheid weer de mogelijkheid om glas subsidie te krijgen voor het vervangen van glas naar HR++ of triple beglazing. U leest hier meer over.

Onze laatste projecten

 

18-03-2022 mat zwarte tuindeurencombinatie

Van deze woning hebben we de gehele achterpui verwijderd en een zeer sjieke mat zwarte pui voor terug geplaatst. Dubbele naar buiten draaiende deuren met twee vaste zijvelden. Gebruik gemaakt van onze eigen minikraan i.v.m. het hijsen van de pui in de achtertuin.

14-02-2022 Renovatie woonhuis Wanroij.

Renovatie woonhuis Wanroij.

Super goed vakwerk afgeleverd. Door geweldige TOPPERS. Netjes en vakkundig gewerkt. Gezellig aanwezig geweest. Goed advies gekregen en mee gedacht. Niks was teveel gevraagd. Echt trots op wat ze hebben gemaakt en de manier waarop. Dank jullie wel Mark en Toon.

 

kunststof kozijnen uit Mill nodig? Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Waarom voor van Lanen kiezen

 1 aanspreekpunt

Direct contact met de persoon die de kozijnen inkoopt en monteert.
Dus geen salesmanager of vreemde bouwbedrijven over de vloer.
1 op 1 persoonlijk contact en advies.

 Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft geen enkel kozijn nog geheimen voor ons. Dit resulteert in een altijd passend advies op maat.

 kwaliteit in dienst en product

De combinatie van de juiste leveranciers en perfectionisme in het karakter zorgt ervoor dat afgeronde projecten uitblinken in kwaliteit.

Over ons

overonsEigenaar "Mark van Lanen" heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is hij, door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen, vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst. Na hier, 17 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt vond hij 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten.

LEES MEER