Kozijnen en montage, met kwaliteit voorop

Onze laatste projecten

 

14-06-2021 Renovatie volledige woning

Deze vrij nieuwe woning hebben we volledig gerenoveerd van dakkapel, daklijsten, dakraam en alle kozijnen. Dit uitgevoerd met onze Gealan kunststof kozijnen in kleuren Dennengroen en Zuiverwit De daklijsten met vinyplus boei en gevelbekleding systeem. De wens van deze klant was om het aanzicht qua kleuren hetzelfde te houden maar met de voordelen van onderhoudsarm en optimale afdichting. Dat is zeer voortreffelijk gelukt

We waren het 5 jaarlijks schilderen echt beu. Mede doordat we afhankelijk waren van telkens een steiger plaatsen. Mark van Lanen was een oude bekende en hebben we benaderd voor een giga klus. Alles wat raam is, is vervangen voor kunststof kozijnen met een mooie houtprint in de kleuren wit en donker groen. Ook een prachtige pui, tuindeur en voordeur zijn geplaatst. En de service?........excellent gewoon. We zijn meer dan heel erg tevreden. Mark...... ontzettend bedankt!!!

05-12-2020 kunststof kozijnen met inbouwrolluiken

Deze topgevel hebben voorzien van onze Gealan S 9000 vlakke serie voorzien van ingebouwde rolluiken.

 

kunststof kozijnen uit Mill nodig? Vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Waarom voor van Lanen kiezen

 1 aanspreekpunt

Direct contact met de persoon die de kozijnen inkoopt en monteert.
Dus geen salesmanager of vreemde bouwbedrijven over de vloer.
1 op 1 persoonlijk contact en advies.

 Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft geen enkel kozijn nog geheimen voor ons. Dit resulteert in een altijd passend advies op maat.

 kwaliteit in dienst en product

De combinatie van de juiste leveranciers en perfectionisme in het karakter zorgt ervoor dat afgeronde projecten uitblinken in kwaliteit.

Over ons

overonsEigenaar "Mark van Lanen" heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is hij, door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen, vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst. Na hier, 17 jaar, met veel plezier te hebben gewerkt vond hij 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten.

LEES MEER